Venster minimaliseren
Geen artikel gekozen
KERN News
[30.11.2017]
De nieuwe KERN catalogus medische weegschalen
De innovaties van 2018: Op de MEDICA presenteert KERN zijn MEDISCHE WEEGSCHALEN voor klinieken, artsenpraktijken, verzorgingshuizen en dierenartsenpraktijken. Werp dan een blik op de nieuwe KERN catalogus MEDISCHE WEEGSCHALEN 2016

Lees meer
[05.09.2017]
KERN serviceportaal
In ons nieuwe serviceportaal kunt u in een handomdraai uw reparatie (service-retouren) aanmelden en een begeleidingsbrief downloaden.

Lees meer
[05.07.2017]
De intuïtieve manier van wegen - KERN easytouch touchscreen weegschalen
Eenvoudig en ongelooflijk snel te bedienen - dat zijn de nieuwe touchscreen weegschalen KERN GAT en KERN IFT.

Lees meer
[06.10.2015]
Inventarisatie en controle van de goederenontvangst met telweegschalen van KERN
Kent u ons YouTube-kanaal al? – U vindt er twee nieuwe films met als thema inventarisatie en controle van de goederenontvangst, waarin de werkwijze met inventaris-telweegschalen en telsystemen van KERN aanschouwelijk wordt gemaakt.

Lees meer
Zoeken naar reserveonderdelen
       
  [05.09.2017]

Vanaf nu kunt u naar reserveonderdelen voor KERN-/SAUTER-toestellen zoeken. Het door u gezochte reserveonderdeel vindt u met het serienummer van uw KERN-/SAUTER-toestel dat op het typeplaatje met [SN] is aangegeven.

U kunt ook via het artikelnummer zoeken dat eveneens op het typeplaatje onder [REF] staat.
Om erachter te komen of het gezochte reserveonderdeel ook compatibel is met uw KERN-/SAUTER-toestel, zoekt u naar het geldigheidsbereik (serienummer) dat bij het reserveonderdeel is aangegeven.