De intuïtieve manier van wegen - KERN easytouch touchscreen weegschalen

     
  [05.07.2017]

Eenvoudig en ongelooflijk snel te bedienen - dat zijn de nieuwe touchscreen weegschalen KERN GAT en KERN IFT.

Door het intuïtieve touchscreen-concept en de meertalige bediening (DE, GB, FR, IT, ES, PT, NL, FI, PL, RUS, SE, CZ) zijn deze weegschalen direct en eenvoudig inzetbaar voor ongeoefende gebruikers over de hele wereld.

Naast de enorme functieomvang beschikken de easytouch weegschalen van Kern over veel comfortfuncties waarmee u de weegschalen kunt aanpassen aan uw persoonlijke wensen en werkomstandigheden, zodat ze makkelijker te gebruiken zijn en uw werk sneller gaat.

Laat u verrassen door de snelheid en de eenvoudige bediening:
 
     
     

▸ KERN News

[08.12.2021]
Enquête naar de klanttevredenheid
Wij komen graag tegemoet aan uw persoonlijke wensen. Daarvoor hebben wij wel uw hulp nodig
▸ Lees meer
[26.05.2020]
Verbeterde stoelweegschaal KERN MCC
Verbeterde stoelweegschaal KERN MCC Weet je wat dat is? Je laadt je stoelweegschaal op bij het stopcontact. In geval van haast rolt u de stoelweegschaal weg zonder eerst de netadapter te verwijderen en in het ergste geval kan de stroomkabel breken. Dit hoeft niet te gebeuren! Het huidige model van de stoelweegschaal KERN MCC 250K100M is uitgerust met een technisch verbeterde netadapter. Een standaard geïntegreerde trekontlasting met scheidingsstekker beschermt de voedingscomponenten, bijv. als er per ongeluk aan de voedingskabel wordt getrokken. KERN - altijd één idee vooruit!
▸ Lees meer
[05.09.2017]
Zoeken naar reserveonderdelen
Vanaf nu kunt u naar reserveonderdelen voor KERN-/SAUTER-toestellen zoeken
▸ Lees meer
[05.09.2017]
KERN serviceportaal
In ons nieuwe serviceportaal kunt u in een handomdraai uw reparatie (service-retouren) aanmelden en een begeleidingsbrief downloaden.
▸ Lees meer