De nieuwe KERN Microscopen & Refractometers Catalogus!

       
 

[30.11.2020]

KERN Microscopen & Refractometers Catalogus 2021 - ontdek het nieuws en de hoogtepunten zoals een professionele videomicroscoop, een hoogwaardige polarimeter en nog veel meer...


Bent u nieuwsgierig geworden? Werp dan een blik op de nieuwe KERN catalogus Microscopen & Refractometers 2021.

   
       

▸ KERN News

[08.12.2020]
De nieuwe SAUTER catalogus MEASUREMENT & TEST SERVICE!
In onze nieuwe SAUTER catalogus MEASURING TECHNOLOGY & TEST SERVICE 2021 vindt u een grote selectie aan krachtmeetinstrumenten, schroefvormige spanklemmen, testopstellingen voor krachtmetingen, diverse meetcellen en nog veel meer ...
▸ Lees meer
[03.12.2020]
De nieuwe KERN catalogus Weegschalen & testservice!
KERN catalogus Weegschalen & testservice 2021 - blader door de gloednieuwe KERN-catalogus en ontdek vele nieuwe producten en innovaties!
▸ Lees meer
[30.11.2020]
Kopie De nieuwe KERN catalogus medische weegschalen!
KERN presenteert zijn medische producten voor 2021 - onmisbaar voor klinieken, artsenpraktijken, verpleeghuizen en dierenartsen. Bekijk nu de nieuwe medische catalogus!
▸ Lees meer
[26.05.2020]
Verbeterde stoelweegschaal KERN MCC
Verbeterde stoelweegschaal KERN MCC Weet je wat dat is? Je laadt je stoelweegschaal op bij het stopcontact. In geval van haast rolt u de stoelweegschaal weg zonder eerst de netadapter te verwijderen en in het ergste geval kan de stroomkabel breken. Dit hoeft niet te gebeuren! Het huidige model van de stoelweegschaal KERN MCC 250K100M is uitgerust met een technisch verbeterde netadapter. Een standaard geïntegreerde trekontlasting met scheidingsstekker beschermt de voedingscomponenten, bijv. als er per ongeluk aan de voedingskabel wordt getrokken. KERN - altijd één idee vooruit!
▸ Lees meer
[05.09.2017]
Zoeken naar reserveonderdelen
Vanaf nu kunt u naar reserveonderdelen voor KERN-/SAUTER-toestellen zoeken
▸ Lees meer
[05.09.2017]
KERN serviceportaal
In ons nieuwe serviceportaal kunt u in een handomdraai uw reparatie (service-retouren) aanmelden en een begeleidingsbrief downloaden.
▸ Lees meer
[05.07.2017]
De intuïtieve manier van wegen - KERN easytouch touchscreen weegschalen
Eenvoudig en ongelooflijk snel te bedienen - dat zijn de nieuwe touchscreen weegschalen KERN GAT en KERN IFT.
▸ Lees meer