U-Weegbrug KFU-V20 U-Weegbrug

Voor technische vragen kunt u contact opnemen met:
Florian Bächle
Florian Bächle
Category Manager - Industrie & levensmiddelen
Tel.: +49 7433 9933-118
Mobil: +49 151 44611168
florian.baechle@kern-sohn.com

BESCHRIJVING

  • Lastbereik staal gelakt
  • 4 weegcellen, staal, met siliconencoating, IP67, OIML-R60-goedgekeurd, klasse III, 3000 e
  • 2 rollen en handvat om de weegschaal gemakkelijk te transporteren
  • Waterpas en stelschroeven voor het precies waterpas zetten van de weegschaal standaard, daardoor zeer nauwkeurige weegresultaten

INFO HUURKOOP

Financiering van de KERN huurkoop is makkelijk en comfortabel.

De huurkoop biedt de mogelijkheid een willekeurig product uit het assortiment te kopen tegen een maandelijkse betaling in termijnen. Gedurende de overeenkomst wordt de productwaarde gefinancierd. Met de betaling van de laatste huur gaat het eigendom van de artikelen uit de overeenkomst automatisch over van de overeenkomstgever op de overeenkomstnemer.

De duur van de huurkoopovereenkomst kan, naar eigen wens uiteenlopen van een een tot vijf jaar. In dit pakket vindt u naast de overdracht van artikelen ook de garantie voor de gehele overdrachtsperiode.

De KERN huurkoop biedt ten opzichte van de koop van het product als voordeel dat de primaire inzet van financiële middelen voor het grootste deel komt te vervallen. Dit geldt in het bijzonder bij de aanschaf van een groter aantal producten, bijvoorbeeld voor de nieuwe uitrusting van een laboratorium of een afdeling in een bedrijf of ziekenhuis. Daarnaast vormen de maandelijkse termijnen een directe kostenpost en het artikel hoeft niet door de koper te worden gekapitaliseerd.

ZOEKEN NAAR RESERVEONDERDELEN

Hier kunt u naar reserveonderdelen voor apparaten zoeken die al worden gebruikt. U zoekt idealiter op het serienummer dat op het typeplaatje onder [SN] is aangegeven.
U kunt ook op het artikelnummer zoeken dat eveneens op het typeplaatje onder [REF] wordt vermeld.
Let er hier aan de hand van de aangegeven geldigheidsbereiken op dat het gewenste reserveonderdeel compatibel is met uw toestel.

STANDAARD FACTORY
IP 67 beschermingsgraad volgens DIN EN 60529:
Geschikt voor kortstondig gebruik in een vochtige omgeving. Reinigen met waterstraal. Kortstondig onderdompelen mogelijk. Stofdicht.
Palletverzending per expeditie.
Levertijd 2 dagen
Ijking mogelijk

ALLE MODELLEN

Model
Weegbereik

[Max]
kg
Aflees-
baarheid
[d]
g
IJkwaarde

[e]
g
Mindestlast

[Min]
g
Prijs
KFU 600V20M
600
200
200
4000
€ 1.510,00
*
KFU 1500V20M
1500
500
500
10000
€ 1.460,00
*