YBI-01A Ionisator voor het neutralisieren van elektrostatische oplading

BESCHRIJVING

  • Niet-geleidend weeggoed zoals kunststof, porselein, glas etc. is vaak elektrostatisch geladen. Door het daardoor ontstane elektromagnetische veld tussen weeggoed en weegschaal kan het weegresultaat tot op gramniveau worden beïnvloed.
  • Daarom raden wij voor wegingen op milligramniveau of kleiner een neutralisering van de elektrostatische oplading met de KERN AC-Korona-ontladingsionisator aan.
  • Deze kan met behulp van de meegeleverde houder gemakkelijk naast de weegschaal worden geplaatst of met de hand van meerdere kanten op een kritiek weeggoed worden gericht.
Vorm
Afmetingen (B×D×H): 110mm x 115mm x 45mm
Afmetingen apparaat (B×D×H): 110mm x 115mm x 45mm
Materiaal: Kunststof
Energievoorziening
Netadapter: Netadapter extern
Netadapter/adapter bij de levering inbegrepen: AUS | EURO | US | CH | UK
Categorie
Categorie: Accessoires
Product Group: Ionisator
Verpakking & verzending
Brutogewicht: 699 g
Levertijd: 24 h
Nettogewicht: 443 g

DOWNLOADS

INFO HUURKOOP

Financiering van de KERN huurkoop is makkelijk en comfortabel.

De huurkoop biedt de mogelijkheid een willekeurig product uit het assortiment te kopen tegen een maandelijkse betaling in termijnen. Gedurende de overeenkomst wordt de productwaarde gefinancierd. Met de betaling van de laatste huur gaat het eigendom van de artikelen uit de overeenkomst automatisch over van de overeenkomstgever op de overeenkomstnemer.

De duur van de huurkoopovereenkomst kan, naar eigen wens uiteenlopen van een een tot vijf jaar. In dit pakket vindt u naast de overdracht van artikelen ook de garantie voor de gehele overdrachtsperiode.

De KERN huurkoop biedt ten opzichte van de koop van het product als voordeel dat de primaire inzet van financiële middelen voor het grootste deel komt te vervallen. Dit geldt in het bijzonder bij de aanschaf van een groter aantal producten, bijvoorbeeld voor de nieuwe uitrusting van een laboratorium of een afdeling in een bedrijf of ziekenhuis. Daarnaast vormen de maandelijkse termijnen een directe kostenpost en het artikel hoeft niet door de koper te worden gekapitaliseerd.

ZOEKEN NAAR RESERVEONDERDELEN

Hier kunt u naar reserveonderdelen voor apparaten zoeken die al worden gebruikt. U zoekt idealiter op het serienummer dat op het typeplaatje onder [SN] is aangegeven.
U kunt ook op het artikelnummer zoeken dat eveneens op het typeplaatje onder [REF] wordt vermeld.
Let er hier aan de hand van de aangegeven geldigheidsbereiken op dat het gewenste reserveonderdeel compatibel is met uw toestel.