MWA-A04 Grijpset met klapstoel voor rolstoelweegschaal KERN MWA

BESCHRIJVING

  • 2 beugels met klapstoel voor patiënten, voor zelfmontage aan de rolstoelweegschaal KERN MWA 300K-1M, Factory Option, gelieve bij bestelling van de weegschaal mee te bestellen, montage achteraf is niet mogelijk
  • Dankzij de twee praktische beugels met de geïntegreerde, patiëntenklapstoel kan de rolstoelweegschaal KERN MWA 300K-1M in een handomdraai in een multifunctionele weegschaal worden omgebouwd. Zo kunnen patiënten vrij staand, met ondersteuning van de beugel of zittend worden gewogen. Als de klapstoel omhoog geklapt wordt, kan er met een rolstoel op de weegschaal worden gereden. De bij de levering inbegrepen dwarsstang zorgt voor nog meer stabiliteit en torsiestijfheid. De eveneens standaard inbegrepen doorrijdbeveiliging voor de voorwielen van de rolstoel zorgen voor nog meer veiligheid
  • Materiaal:
  • Totale afmetingen B×D×H 470 × 310 × 460 mm
Vorm
Afmetingen (B×D×H): 470mm x 310mm x 460mm
Statiefhoogte: 1 m
Totale afmetingen (B×D×H): 1015mm x 970mm x 750mm
Categorie
Categorie: Statiefs
Verpakking & verzending
Afmetingen verpakking (B×D×H): 1000mm x 1000mm x 1816mm
Brutogewicht: 8 kg
Levertijd: 48 h
Nettogewicht: 8 kg

DOWNLOADS

INFO HUURKOOP

Financiering van de KERN huurkoop is makkelijk en comfortabel.

De huurkoop biedt de mogelijkheid een willekeurig product uit het assortiment te kopen tegen een maandelijkse betaling in termijnen. Gedurende de overeenkomst wordt de productwaarde gefinancierd. Met de betaling van de laatste huur gaat het eigendom van de artikelen uit de overeenkomst automatisch over van de overeenkomstgever op de overeenkomstnemer.

De duur van de huurkoopovereenkomst kan, naar eigen wens uiteenlopen van een een tot vijf jaar. In dit pakket vindt u naast de overdracht van artikelen ook de garantie voor de gehele overdrachtsperiode.

De KERN huurkoop biedt ten opzichte van de koop van het product als voordeel dat de primaire inzet van financiële middelen voor het grootste deel komt te vervallen. Dit geldt in het bijzonder bij de aanschaf van een groter aantal producten, bijvoorbeeld voor de nieuwe uitrusting van een laboratorium of een afdeling in een bedrijf of ziekenhuis. Daarnaast vormen de maandelijkse termijnen een directe kostenpost en het artikel hoeft niet door de koper te worden gekapitaliseerd.

ZOEKEN NAAR RESERVEONDERDELEN

Hier kunt u naar reserveonderdelen voor apparaten zoeken die al worden gebruikt. U zoekt idealiter op het serienummer dat op het typeplaatje onder [SN] is aangegeven.
U kunt ook op het artikelnummer zoeken dat eveneens op het typeplaatje onder [REF] wordt vermeld.
Let er hier aan de hand van de aangegeven geldigheidsbereiken op dat het gewenste reserveonderdeel compatibel is met uw toestel.