YKI-03 RS-232/WLAN-Adapter

BESCHRIJVING

  • Hoogwaardige adapter voor de kabelloze aansluiting van weegschalen, krachtmeters enz. met RS-232-interface op apparaten met WLAN, zoals tablets, laptops, smartphones enz. Zo kunnen de weeggegevens op verschillende locaties of bij grote afstanden draadloos van één of meerdere weegschalen comfortabel naar een WLAN-apparaat of een netwerk worden doorgestuurd (bijbehorende software op WLAN-apparaat nodig, niet inbegrepen). Met de adapter kan meetapparatuur direct geïntegreerd worden in de meeste bedrijfsnetwerken met automatische configuratie via DHCP of statische IP-toewijzing. Op die manier is er vanuit het netwerk altijd draadloos toegang tot de actuele meetgegevens. De adapter ondersteunt veel configuratiemogelijkheden met de inbegrepen administratiesoftware of via de web-interface. De inbegrepen driver zorgt voor toegang tot het meetapparaat met bestaande, niet-netwerkcompatibele toepassingen via een virtuele COM-poort. Compatibel met KERN-software Balance Connection. De adapter beschikt bovendien over een ethernet-interface voor de kabelaansluiting op een IP-gebaseerd ethernet-netwerk . De stroomaansluiting kan dankzij de schroefklemmen individueel via enkele aders of via de robuuste, geschroefde aansluiting op de netadapter tot stand worden gebracht. Groot ingangsbereik van 12V – 8V. Geschikt voor montage aan wand- en DIN-rail of vrijstaand. Compatibel met KERN Software BalanceConnection
  • Opmerking: voordat u bestelt dient u overleg te plegen met uw netwerkbeheerder over de integratie van het apparaat in uw netwerk.
[/]
  • Tip: Inclusief passende interfacekabel bij gelijktijdige bestelling van een KERN-weegschaal
Vorm
Afmetingen (B×D×H): 100mm x 126mm x 27mm
Totale afmetingen (B×D×H): 100mm x 126mm x 228mm
Energievoorziening
Netadapter/adapter bij de levering inbegrepen: EURO | CH
Verpakking & verzending
Afmetingen verpakking (B×D×H): 300mm x 138mm x 82mm
Brutogewicht: 600 g
Levertijd: 24 h
Nettogewicht: 300 g

DOWNLOADS

INFO HUURKOOP

Financiering van de KERN huurkoop is makkelijk en comfortabel.

De huurkoop biedt de mogelijkheid een willekeurig product uit het assortiment te kopen tegen een maandelijkse betaling in termijnen. Gedurende de overeenkomst wordt de productwaarde gefinancierd. Met de betaling van de laatste huur gaat het eigendom van de artikelen uit de overeenkomst automatisch over van de overeenkomstgever op de overeenkomstnemer.

De duur van de huurkoopovereenkomst kan, naar eigen wens uiteenlopen van een een tot vijf jaar. In dit pakket vindt u naast de overdracht van artikelen ook de garantie voor de gehele overdrachtsperiode.

De KERN huurkoop biedt ten opzichte van de koop van het product als voordeel dat de primaire inzet van financiële middelen voor het grootste deel komt te vervallen. Dit geldt in het bijzonder bij de aanschaf van een groter aantal producten, bijvoorbeeld voor de nieuwe uitrusting van een laboratorium of een afdeling in een bedrijf of ziekenhuis. Daarnaast vormen de maandelijkse termijnen een directe kostenpost en het artikel hoeft niet door de koper te worden gekapitaliseerd.

ZOEKEN NAAR RESERVEONDERDELEN

Hier kunt u naar reserveonderdelen voor apparaten zoeken die al worden gebruikt. U zoekt idealiter op het serienummer dat op het typeplaatje onder [SN] is aangegeven.
U kunt ook op het artikelnummer zoeken dat eveneens op het typeplaatje onder [REF] wordt vermeld.
Let er hier aan de hand van de aangegeven geldigheidsbereiken op dat het gewenste reserveonderdeel compatibel is met uw toestel.