Lengtemeetsysteem LD-A06 Lineaire potentiometer voor de lengtemeting

BESCHRIJVING

  • Deze lineaire wegopnemer zonder duwstang en met lengtezijdige aankoppeling is speciaal ontwikkeld voor de nauwkeurige registratie van afstande
  • Door de compacte constructie ook geschikt voor hoge verplaatsingssnelheden
  • Te gebruiken in alle elektrische SAUTER kracht-testsystemen voor het bepalen van afstanden, bijv. in het kader van trek- of druktests
  • hoge levensduur: gemiddeld maximaal 100×10? cycli
  • Hoge gegevensregistratiesnelheid
  • Lineaire positiesensor met hoge resolutie van 65.000 pixels over het gehele meetbereik
  • Gegevensgeheugenbox met 16-bit AD-omvormer voor hoge resolutie en snelheid
  • Voor het uitlezen en analyseren van de gegevens is de software SAUTER AFH LD nodig. Deze software zorgt voor aanschouwelijke kracht-weg-analyses
  • Bij de levering inbegrepen: lineaire potentiometer, gegevensgeheugenbox, netadapter, USB-kabel

INFO HUURKOOP

Financiering van de KERN huurkoop is makkelijk en comfortabel.

De huurkoop biedt de mogelijkheid een willekeurig product uit het assortiment te kopen tegen een maandelijkse betaling in termijnen. Gedurende de overeenkomst wordt de productwaarde gefinancierd. Met de betaling van de laatste huur gaat het eigendom van de artikelen uit de overeenkomst automatisch over van de overeenkomstgever op de overeenkomstnemer.

De duur van de huurkoopovereenkomst kan, naar eigen wens uiteenlopen van een een tot vijf jaar. In dit pakket vindt u naast de overdracht van artikelen ook de garantie voor de gehele overdrachtsperiode.

De KERN huurkoop biedt ten opzichte van de koop van het product als voordeel dat de primaire inzet van financiële middelen voor het grootste deel komt te vervallen. Dit geldt in het bijzonder bij de aanschaf van een groter aantal producten, bijvoorbeeld voor de nieuwe uitrusting van een laboratorium of een afdeling in een bedrijf of ziekenhuis. Daarnaast vormen de maandelijkse termijnen een directe kostenpost en het artikel hoeft niet door de koper te worden gekapitaliseerd.

ZOEKEN NAAR RESERVEONDERDELEN

Hier kunt u naar reserveonderdelen voor apparaten zoeken die al worden gebruikt. U zoekt idealiter op het serienummer dat op het typeplaatje onder [SN] is aangegeven.
U kunt ook op het artikelnummer zoeken dat eveneens op het typeplaatje onder [REF] wordt vermeld.
Let er hier aan de hand van de aangegeven geldigheidsbereiken op dat het gewenste reserveonderdeel compatibel is met uw toestel.

STANDAARD
Pakketverzending per koeriersdienst. Levertijd 1 dag
PC software: to transfer the measurements from the device to a PC.

ALLE MODELLEN

* Alle prijzen zijn incl. de duitse wettelijke BTW (19 %) en excl. verzendkosten
Model
Afleesbaarheid

[d]
mm
Meetbereik

[Max]
mm
Prijs
incl. BTW
List
prijs
excl. BTW
Huur
incl. BTW
LD 300
0,01
300
€ 749,70
*
€ 630,00