Venster minimaliseren
Geen artikel gekozen

Microscoopcamera ODC-86 De gekoelde camera voor uw professionele fluorescentie-onderzoek

BESCHRIJVING

  • De camera ODC 861 met Peltier-koeltechniek is speciaal ontwikkeld voor fluorescentietoepassingen. Met de camera is het mogelijk om beeldruis, als gevolg van een slechte verlichting, aanzienlijk te compenseren. De hoge resolutie en de lichtgevoelige Sony CMOS kleurensensoren zorgen voor eersteklas beelden. De praktische en stabiele opbergbox dient als bescherming en voor het transport van deze hoogwaardige camera
  • De realtime-beelden kunnen direct met de geïntegreerde USB 3.0-interface aan een pc of laptop worden overgedragen. U kunt ook gebruik maken van de twee USB 2.0-interfaces om de camera met de inbegrepen KERN OXM 902 software te bedienen
  • Het systeem wordt van stroom voorzien via een externe 12-V-voedingseenheid.
  • Bestel de bijbehorende C-mount adapter voor uw KERN-microscoop meteen mee (alleen 1,0x mogelijk)

Opmerking: Alleen te gebruiken in combinatie met doorlichtmicroscopen

ACCESSOIRES

INFO HUURKOOP

Financiering van de KERN huurkoop is makkelijk en comfortabel.

De huurkoop biedt de mogelijkheid een willekeurig product uit het assortiment te kopen tegen een maandelijkse betaling in termijnen. Gedurende de overeenkomst wordt de productwaarde gefinancierd. Met de betaling van de laatste huur gaat het eigendom van de artikelen uit de overeenkomst automatisch over van de overeenkomstgever op de overeenkomstnemer.

De duur van de huurkoopovereenkomst kan, naar eigen wens uiteenlopen van een een tot vijf jaar. In dit pakket vindt u naast de overdracht van artikelen ook de garantie voor de gehele overdrachtsperiode.

De KERN huurkoop biedt ten opzichte van de koop van het product als voordeel dat de primaire inzet van financiële middelen voor het grootste deel komt te vervallen. Dit geldt in het bijzonder bij de aanschaf van een groter aantal producten, bijvoorbeeld voor de nieuwe uitrusting van een laboratorium of een afdeling in een bedrijf of ziekenhuis. Daarnaast vormen de maandelijkse termijnen een directe kostenpost en het artikel hoeft niet door de koper te worden gekapitaliseerd.

ZOEKEN NAAR RESERVEONDERDELEN

Hier kunt u naar reserveonderdelen voor apparaten zoeken die al worden gebruikt. U zoekt idealiter op het serienummer dat op het typeplaatje onder [SN] is aangegeven.
U kunt ook op het artikelnummer zoeken dat eveneens op het typeplaatje onder [REF] wordt vermeld.
Let er hier aan de hand van de aangegeven geldigheidsbereiken op dat het gewenste reserveonderdeel compatibel is met uw toestel.

STANDAARD
Integrated USB 3.0 digital camera: For direct transmitting of the picture to a PC
PC software: to transfer the measurements from the device to a PC.
Pakketverzending per koeriersdienst. Levertijd 1 dag

ALLE MODELLEN

* Alle prijzen zijn incl. de duitse wettelijke BTW (16 %) en excl. verzendkosten
Model
Resolution
USB
Sensor
Sensor size
Colour/monochrome
Supported operating system
Prijs
incl. BTW
List
prijs
excl. BTW
Huur
incl. BTW
ODC 861
20 MP
2.0
Sony CMOS
1"
Farbe
iOS
€ 2.308,40
*
€ 1.990,00