Balans kit SAUTER CW_KFNB Weegschaalkit voor individuele bouw van vloerweegschalen - geschikt voor zwaar industrieel gebruik in vochtige omgevingscondities

BESCHRIJVING

 • SAUTER weegschaalkits kunnen worden gebruikt om individuele weegoplossingen te bouwen, bijvoorbeeld voor de individuele bouw van weegschalen in de landbouw of de levensmiddelenindustrie. Dit betekent dat een breed scala van eisen ten aanzien van afmetingen, materialen, combineerbare randapparatuur, enz. kan worden geïmplementeerd. Bijzonder geschikt voor de bouw van plateauweegschalen, trechterweegschalen, silowegschalen, weegapparatuur voor meststrooiers in de landbouw, weegapparatuur in gemeentelijke voertuigen, bijv. vuilniswagens of zoutstrooiers, in de vloer ingebouwde weegschalen en andere weegapparatuur
 • Details weegcellen:
  • - Conform CE en RoHS
  • - Stof- en spatwaterbescherming IP68/IP69K (conform EN 60529), hermetisch dichtgelast
  • - Roestvrij staal
  • - Aansluiting met vier aders
  • - Nominale karakteristieke waarde: mV/V
 • junction-box SAUTER CJ X467:
  • - Robuuste behuizing van edelstaal met stof- en spatwaterbescherming IP67
 • Tip: Gebruik de SAUTER CW in combinatie met een van onze afleeseenheden, bijv. KFS-TM, YKV, CE HS
 • Opmerking: Krachtige weegschalen en efficiënte weegsystemen die u bij uw werk ondersteunen, moeten aan uw individuele behoeften worden aangepast. Standaardmodellen zijn hiervoor wellicht niet toereikend. Daarom hebben wij voor u speciale weegschaalkits beschikbaar, met of zonder afleeseenheid, waarmee u de oplossing op maat kunt realiseren die het beste bij u past. Dit betekent dat verschillende plateaugrootten of individuele weegsystemen, bijvoorbeeld in grote productiefaciliteiten, kunnen worden geïmplementeerd om perfect aan uw behoeften te voldoen.

ACCESSOIRES

INFO HUURKOOP

Financiering van de KERN huurkoop is makkelijk en comfortabel.

De huurkoop biedt de mogelijkheid een willekeurig product uit het assortiment te kopen tegen een maandelijkse betaling in termijnen. Gedurende de overeenkomst wordt de productwaarde gefinancierd. Met de betaling van de laatste huur gaat het eigendom van de artikelen uit de overeenkomst automatisch over van de overeenkomstgever op de overeenkomstnemer.

De duur van de huurkoopovereenkomst kan, naar eigen wens uiteenlopen van een een tot vijf jaar. In dit pakket vindt u naast de overdracht van artikelen ook de garantie voor de gehele overdrachtsperiode.

De KERN huurkoop biedt ten opzichte van de koop van het product als voordeel dat de primaire inzet van financiële middelen voor het grootste deel komt te vervallen. Dit geldt in het bijzonder bij de aanschaf van een groter aantal producten, bijvoorbeeld voor de nieuwe uitrusting van een laboratorium of een afdeling in een bedrijf of ziekenhuis. Daarnaast vormen de maandelijkse termijnen een directe kostenpost en het artikel hoeft niet door de koper te worden gekapitaliseerd.

ZOEKEN NAAR RESERVEONDERDELEN

Hier kunt u naar reserveonderdelen voor apparaten zoeken die al worden gebruikt. U zoekt idealiter op het serienummer dat op het typeplaatje onder [SN] is aangegeven.
U kunt ook op het artikelnummer zoeken dat eveneens op het typeplaatje onder [REF] wordt vermeld.
Let er hier aan de hand van de aangegeven geldigheidsbereiken op dat het gewenste reserveonderdeel compatibel is met uw toestel.

STANDAARD
IP 67 beschermingsgraad volgens DIN EN 60529:
Geschikt voor kortstondig gebruik in een vochtige omgeving. Reinigen met waterstraal. Kortstondig onderdompelen mogelijk. Stofdicht.
IP 68 beschermingsgraad volgens DIN EN 60529:
Geschikt voor langdurig gebruik in een vochtige omgeving. Reinigen met waterstraal. Onderdompelen mogelijk. Stofdicht.
Rekstrook opnemer (rekstrookje): Strookvormige elektrische weerstand die op een elastisch vervormingsvoorwerp van aluminium wordt geplakt. De meetwaarde wordt bepaald aan de hand van de gew
Pakketverzending per koeriersdienst. Levertijd 1 dag

ALLE MODELLEN

Model
Nominale belasting


kg
Leveringsomvang
Laadcel
Leveringsomvang
Prijs
CW 300RKFN
300
4 × CB 100-3Q1
1 Afleesinrichting KFN-TM 1 Junctionbox CJ X467
€ 1.490,00
*
CW 600RKFN
600
4 × CB 200-3Q1
1 Afleesinrichting KFN-TM 1 Junctionbox CJ X467
€ 1.490,00
*