Venster minimaliseren
Geen artikel gekozen

AE 50K-K Snel aanpasbare Opspanklem voor trektests voor het krachtbereik tot 50 kN

BESCHRIJVING

  • Kwaliteitswigklem voor het veilig vasthouden van testmonsters tot een kracht van 50 kN, door de wigvorm van de klem wordt het testmonster automatisch geklemd bij toenemende belasting. Hierdoor kunnen langere en uitstekende objecten worden getest.
  • Dankzij het praktische kogelborgpensysteem kan de klem snel aan de eigen behoeften, testobjecten, testomgeving, bijv. testinstallatie of meettoestel enz. worden aangepast
  • Kan gebruikt worden met: TVS 50K70 en FH 50K.
  • Voor trektests tot 50 k
  • Overbelastingsbeveiliging: 150 % van [Max]
  • Leveringsomvang: 1 klem, 1 adapter, 1 borgpen

INFO HUURKOOP

Financiering van de KERN huurkoop is makkelijk en comfortabel.

De huurkoop biedt de mogelijkheid een willekeurig product uit het assortiment te kopen tegen een maandelijkse betaling in termijnen. Gedurende de overeenkomst wordt de productwaarde gefinancierd. Met de betaling van de laatste huur gaat het eigendom van de artikelen uit de overeenkomst automatisch over van de overeenkomstgever op de overeenkomstnemer.

De duur van de huurkoopovereenkomst kan, naar eigen wens uiteenlopen van een een tot vijf jaar. In dit pakket vindt u naast de overdracht van artikelen ook de garantie voor de gehele overdrachtsperiode.

De KERN huurkoop biedt ten opzichte van de koop van het product als voordeel dat de primaire inzet van financiële middelen voor het grootste deel komt te vervallen. Dit geldt in het bijzonder bij de aanschaf van een groter aantal producten, bijvoorbeeld voor de nieuwe uitrusting van een laboratorium of een afdeling in een bedrijf of ziekenhuis. Daarnaast vormen de maandelijkse termijnen een directe kostenpost en het artikel hoeft niet door de koper te worden gekapitaliseerd.

ZOEKEN NAAR RESERVEONDERDELEN

Hier kunt u naar reserveonderdelen voor apparaten zoeken die al worden gebruikt. U zoekt idealiter op het serienummer dat op het typeplaatje onder [SN] is aangegeven.
U kunt ook op het artikelnummer zoeken dat eveneens op het typeplaatje onder [REF] wordt vermeld.
Let er hier aan de hand van de aangegeven geldigheidsbereiken op dat het gewenste reserveonderdeel compatibel is met uw toestel.


ALLE MODELLEN

* Alle prijzen zijn incl. de duitse wettelijke BTW (16 %) en excl. verzendkosten
Model
Maximale trek- en drukkracht
Span-
wijdte
[A]
mm
Prijs
incl. BTW
List
prijs
excl. BTW
Huur
incl. BTW
AE 50K-K
50000
0-15
€ 2.494,00
*
€ 2.150,00