Stereomicroskoopsets OZM-90 Voorgedefinieerde stereomicroscoopsets met ECO universele standaard en verlichting voor een goed functionerende werkplek

Voor technische vragen kunt u contact opnemen met:
Ralf Gutbrod
Ralf Gutbrod
Category Manager - Optics, Teamleider technische sales
Optics
Tel.: +49 7433 9933-306
optics@kern-sohn.com

BESCHRIJVING

  • Voorgedefinieerde sets, bestaande uit een stereomicroscoopkop, een universele standaard en ringverlichting uit ons assortiment
  • Eenvoudig - praktisch - voordelig
  • Daardoor is tijdrovend configureren niet nodig en hoeft u geen keuze te maken uit verschillende componenten. U ontvangt een voordelige en zeer flexibele oplossing voor uw microscoopwerkplek[/]Houd er rekening mee dat artikelen met de toevoeging "UK" een UK-stekkervoeding bevatten

INFO HUURKOOP

Financiering van de KERN huurkoop is makkelijk en comfortabel.

De huurkoop biedt de mogelijkheid een willekeurig product uit het assortiment te kopen tegen een maandelijkse betaling in termijnen. Gedurende de overeenkomst wordt de productwaarde gefinancierd. Met de betaling van de laatste huur gaat het eigendom van de artikelen uit de overeenkomst automatisch over van de overeenkomstgever op de overeenkomstnemer.

De duur van de huurkoopovereenkomst kan, naar eigen wens uiteenlopen van een een tot vijf jaar. In dit pakket vindt u naast de overdracht van artikelen ook de garantie voor de gehele overdrachtsperiode.

De KERN huurkoop biedt ten opzichte van de koop van het product als voordeel dat de primaire inzet van financiële middelen voor het grootste deel komt te vervallen. Dit geldt in het bijzonder bij de aanschaf van een groter aantal producten, bijvoorbeeld voor de nieuwe uitrusting van een laboratorium of een afdeling in een bedrijf of ziekenhuis. Daarnaast vormen de maandelijkse termijnen een directe kostenpost en het artikel hoeft niet door de koper te worden gekapitaliseerd.

ZOEKEN NAAR RESERVEONDERDELEN

Hier kunt u naar reserveonderdelen voor apparaten zoeken die al worden gebruikt. U zoekt idealiter op het serienummer dat op het typeplaatje onder [SN] is aangegeven.
U kunt ook op het artikelnummer zoeken dat eveneens op het typeplaatje onder [REF] wordt vermeld.
Let er hier aan de hand van de aangegeven geldigheidsbereiken op dat het gewenste reserveonderdeel compatibel is met uw toestel.


ALLE MODELLEN

Model
Tubus
Stand
Objective

Zoom
Illumination
Prijs
OZM 902
Binocular
Universal (telescopic arm with plate)
0,7 x - 4,5 x
4,5W LED (Auflicht)
€ 1.560,00
*
OZM 902UK
Binocular
Universal (telescopic arm with plate)
0,7 x - 4,5 x
4,5W LED (Auflicht)
€ 1.560,00
*
OZM 903
Trinocular
Universal (telescopic arm with plate)
0,7 x - 4,5 x
4,5W LED (Auflicht)
€ 1.900,00
*
OZM 903UK
Trinocular
Universal (telescopic arm with plate)
0,7 x - 4,5 x
4,5W LED (Auflicht)
€ 1.900,00
*