Venster minimaliseren
Geen artikel gekozen

ODC-89 De digitale USB-microscoop voor snelle controles of als hobby-object

Uw productspecialist bij KERN helpt u graag verder
Thomas Fimpel
Daniel Junger
Manager KERN Optics
Tel.: +49 7433 9933-155
Fax: +49 7433 9933-149
daniel.junger@kern-sohn.com

BESCHRIJVING

  • De USB-handmicroscoop is ontwikkeld voor snelle en eenvoudige onderzoeken vooraf. Perfect voor munten, planten, insecten en huidmonsters, voor alle hobby-wetenschappers, kinderen en scholieren.
  • Door de eenvoudige instelling van de vergroting kunnen met de USB-microscoop alle gangbare monsters worden vergroot. Het zoombereik moet ingesteld worden op een 10× en 200× vergroting, zodat het systeem automatisch focust.
  • De acht in ringvorm aangebrachte LED's zorgen voor een krachtige en effectieve verlichting van uw monster. De verlichting wordt via een instelwiel aan de kabel ingesteld.
  • Bij de levering inbegrepen vindt u naast de camera een vereenvoudigde versie van onze KERN software Microscope VIS in meerdere talen.
  • Als statief heeft u de beschikking over twee standaards.
  • Kabellengte: 1,4 m
Standaard met focuswiel
  • Werkvlak: 150x80 mm
  • Focusbereik: 60 mm
  • Totale afmetingen B×D×H 80×150×180 mm

ACCESSOIRES

INFO HUURKOOP

Financiering van de KERN huurkoop is makkelijk en comfortabel.

De huurkoop biedt de mogelijkheid een willekeurig product uit het assortiment te kopen tegen een maandelijkse betaling in termijnen. Gedurende de overeenkomst wordt de productwaarde gefinancierd. Met de betaling van de laatste huur gaat het eigendom van de artikelen uit de overeenkomst automatisch over van de overeenkomstgever op de overeenkomstnemer.

De duur van de huurkoopovereenkomst kan, naar eigen wens uiteenlopen van een een tot vijf jaar. In dit pakket vindt u naast de overdracht van artikelen ook de garantie voor de gehele overdrachtsperiode.

De KERN huurkoop biedt ten opzichte van de koop van het product als voordeel dat de primaire inzet van financiële middelen voor het grootste deel komt te vervallen. Dit geldt in het bijzonder bij de aanschaf van een groter aantal producten, bijvoorbeeld voor de nieuwe uitrusting van een laboratorium of een afdeling in een bedrijf of ziekenhuis. Daarnaast vormen de maandelijkse termijnen een directe kostenpost en het artikel hoeft niet door de koper te worden gekapitaliseerd.

ZOEKEN NAAR RESERVEONDERDELEN

Hier kunt u naar reserveonderdelen voor apparaten zoeken die al worden gebruikt. U zoekt idealiter op het serienummer dat op het typeplaatje onder [SN] is aangegeven.
U kunt ook op het artikelnummer zoeken dat eveneens op het typeplaatje onder [REF] wordt vermeld.
Let er hier aan de hand van de aangegeven geldigheidsbereiken op dat het gewenste reserveonderdeel compatibel is met uw toestel.

STANDAARD
Integrated USB 2.0 digital camera: For direct transmitting of the picture to a PC
PC software: to transfer the measurements from the device to a PC.
Pakketverzending per koeriersdienst. Levertijd 1 dag
2 jaar garantie

ALLE MODELLEN

* Alle prijzen zijn incl. de duitse wettelijke BTW (19 %) en excl. verzendkosten
Model
Resolution
Objective

Zoom
USB
Sensor
Sensor size
Prijs
incl. BTW
List
prijs
excl. BTW
Huur
incl. BTW
ODC 895
2 MP
10x / 200x
2.0
CMOS
1/3,2"
€ 273,70
*
€ 230,00
Uit het magazijn leverbaar Leverbaar binnen 4 dagen Leverbaar binnen 7 dagen Momenteel helaas niet leverbaar! De leverstatus is momenteel niet beschikbaar. Probeer het op een later tijdstip nogmaals. Expected to be available again on