Microscoopcamera ODC-82/ODC-83 De specialisten in de microscopie voor metingen, tellingen, documentatie, archivering en beeldbewerking

Voor technische vragen kunt u contact opnemen met:
Ralf Gutbrod
Ralf Gutbrod
Category Manager - Optics, Teamleider technische sales
Optics
Tel.: +49 7433 9933-306
optics@kern-sohn.com

BESCHRIJVING

  • Een optimale synchronisatie, een hoge beeldrate en een stabiele beeldperformance vereenvoudigt, in combinatie met onze inbegrepen software Microscope VIS, uw dagelijkse werk
  • Het systeem wordt van stroom voorzien door de USB-kabel, zodat er geen extra stroomtoevoer nodig is.
  • Deze universele camera’s kunnen eveneens op alle gangbare microscopen met bijbehorende C-mount adapter op de betreffende microscoop worden aangesloten
  • Door de beproefde CMOS-techniek, in combinatie met USB 2.0 of USB 3.0, worden de beelden snel en duidelijk weergegeven.
  • Deze camera's zijn ook geschikt voor veeleisende applicaties, zoals in donkerveld-, fasecontrast- en bij fluorescentietoepassingen.
  • Naast de camera met de KERN software Microscope VIS in meerdere talen, vindt u bij de levering inbegrepen een USB-kabel, diverse oculairadapters en een objectmicrometer voor de kalibratie van de software.
  • Bestel de bijbehorende C-mount adapter voor uw KERN-microscoop meteen mee

INFO HUURKOOP

Financiering van de KERN huurkoop is makkelijk en comfortabel.

De huurkoop biedt de mogelijkheid een willekeurig product uit het assortiment te kopen tegen een maandelijkse betaling in termijnen. Gedurende de overeenkomst wordt de productwaarde gefinancierd. Met de betaling van de laatste huur gaat het eigendom van de artikelen uit de overeenkomst automatisch over van de overeenkomstgever op de overeenkomstnemer.

De duur van de huurkoopovereenkomst kan, naar eigen wens uiteenlopen van een een tot vijf jaar. In dit pakket vindt u naast de overdracht van artikelen ook de garantie voor de gehele overdrachtsperiode.

De KERN huurkoop biedt ten opzichte van de koop van het product als voordeel dat de primaire inzet van financiële middelen voor het grootste deel komt te vervallen. Dit geldt in het bijzonder bij de aanschaf van een groter aantal producten, bijvoorbeeld voor de nieuwe uitrusting van een laboratorium of een afdeling in een bedrijf of ziekenhuis. Daarnaast vormen de maandelijkse termijnen een directe kostenpost en het artikel hoeft niet door de koper te worden gekapitaliseerd.

ZOEKEN NAAR RESERVEONDERDELEN

Hier kunt u naar reserveonderdelen voor apparaten zoeken die al worden gebruikt. U zoekt idealiter op het serienummer dat op het typeplaatje onder [SN] is aangegeven.
U kunt ook op het artikelnummer zoeken dat eveneens op het typeplaatje onder [REF] wordt vermeld.
Let er hier aan de hand van de aangegeven geldigheidsbereiken op dat het gewenste reserveonderdeel compatibel is met uw toestel.

STANDAARD
Integrated USB 2.0 digital camera: For direct transmitting of the picture to a PC
Integrated USB 3.0 digital camera: For direct transmitting of the picture to a PC
PC software: to transfer the measurements from the device to a PC.
Pakketverzending per koeriersdienst. Levertijd 1 dag
2 jaar garantie
3 jaar garantie

ALLE MODELLEN

Model
Resolution
USB
Sensor
Sensor size
Colour/monochrome
Prijs
ODC 824
3,1 MP
2.0
Aptina CMOS
1/2"
 
€ 410,00
*
ODC 825
5,1 MP
2.0
Aptina CMOS
1/2,5"
 
€ 430,00
*
ODC 831
3,1 MP
3.0
Aptina CMOS
1/3"
 
€ 570,00
*
ODC 832
5,1 MP
3.0
Aptina CMOS
1/2,5"
 
€ 590,00
*