Microscoopcamera ODC-87/ODC-88 De specialisten in de microscopie voor metingen, tellingen, documentatie, archivering en beeldbewerking

Uw productspecialist bij KERN helpt u graag verder
Thomas Fimpel
Daniel Junger
Manager KERN Optics
Tel.: +49 7433 9933-155
daniel.junger@kern-sohn.com

BESCHRIJVING

  • Met de KERN oculaircamera's kunt u uw gewone microscoop in een digitaal exemplaar veranderen, door een oculair van uw niet-digitale microscoop te vervangen door de oculaircamera en per USB op uw computer aan te sluiten.
  • De oculaircamera's zijn universeel te gebruiken en via USB-kabel (USB 2.0 of USB 3.0 zie tabel) op microscoop, laptop of pc aan te sluiten.
  • Het systeem wordt van stroom voorzien door de USB-kabel, zodat er geen extra stroomtoevoer nodig is.
  • Een optimale synchronisatie, een hoge beeldrate en een stabiele beeldperformance vereenvoudigt, in combinatie met onze inbegrepen software Microscope VIS, uw dagelijkse werk.
  • Bij de levering inbegrepen vindt u naast de camera een vereenvoudigde versie van onze KERN software Microscope VIS in meerdere talen, een USB-kabel en een object-micrometer voor de kalibratie van de software

ACCESSOIRES

INFO HUURKOOP

Financiering van de KERN huurkoop is makkelijk en comfortabel.

De huurkoop biedt de mogelijkheid een willekeurig product uit het assortiment te kopen tegen een maandelijkse betaling in termijnen. Gedurende de overeenkomst wordt de productwaarde gefinancierd. Met de betaling van de laatste huur gaat het eigendom van de artikelen uit de overeenkomst automatisch over van de overeenkomstgever op de overeenkomstnemer.

De duur van de huurkoopovereenkomst kan, naar eigen wens uiteenlopen van een een tot vijf jaar. In dit pakket vindt u naast de overdracht van artikelen ook de garantie voor de gehele overdrachtsperiode.

De KERN huurkoop biedt ten opzichte van de koop van het product als voordeel dat de primaire inzet van financiële middelen voor het grootste deel komt te vervallen. Dit geldt in het bijzonder bij de aanschaf van een groter aantal producten, bijvoorbeeld voor de nieuwe uitrusting van een laboratorium of een afdeling in een bedrijf of ziekenhuis. Daarnaast vormen de maandelijkse termijnen een directe kostenpost en het artikel hoeft niet door de koper te worden gekapitaliseerd.

ZOEKEN NAAR RESERVEONDERDELEN

Hier kunt u naar reserveonderdelen voor apparaten zoeken die al worden gebruikt. U zoekt idealiter op het serienummer dat op het typeplaatje onder [SN] is aangegeven.
U kunt ook op het artikelnummer zoeken dat eveneens op het typeplaatje onder [REF] wordt vermeld.
Let er hier aan de hand van de aangegeven geldigheidsbereiken op dat het gewenste reserveonderdeel compatibel is met uw toestel.

STANDAARD
Integrated USB 2.0 digital camera: For direct transmitting of the picture to a PC
Integrated USB 3.0 digital camera: For direct transmitting of the picture to a PC
PC software: to transfer the measurements from the device to a PC.
Pakketverzending per koeriersdienst. Levertijd 1 dag
2 jaar garantie
3 jaar garantie

ALLE MODELLEN

* Alle prijzen zijn incl. de duitse wettelijke BTW (19 %) en excl. verzendkosten
Model
Resolution
USB
Sensor
Sensor size
Colour/monochrome
Prijs
incl. BTW
List
prijs
excl. BTW
Huur
incl. BTW
ODC 872
1,3 MP
2.0
CMOS
1/3"
 
€ 220,15
*
€ 185,00
ODC 874
3 MP
2.0
CMOS
1/2,7"
 
€ 261,80
*
€ 220,00
ODC 881
5,1 MP
3.0
CMOS
1/2,8"
 
€ 351,05
*
€ 295,00