Kruktestinstallatie TPE-N Universeel opzetelement voor testinstallaties voor 90°-pelproeven

Voor technische vragen kunt u contact opnemen met:
Irmgard Russo
Irmgard Russo
Technische sales
Meetapparaten
Tel.: +49 7433 9933-208
info.sauter@kern-sohn.com

BESCHRIJVING

  • Het opzetelement voor pelproeven SAUTER TPE-N is ontwikkeld voor pelcontroles. Hierbij wordt meestal een hechtende materiaallaag van een basismateriaal afgetrokken
  • Het opzetelement kan met een paar handelingen op alle SAUTER krachtmeetinstallaties aangebracht worden en biedt daardoor een maximum aan flexibliteit op het gebied van afstand, meetbereik, monsterbevestiging enz.
  • Het opzetelement is zodanig ontworpen dat op de beweeglijke slede een hechtend materiaal of een passend basismedium kan worden aangebracht. Het monster wordt met een geschikte klem (beide niet bij de levering inbegrepen) op de krachtmeter bevestigd. Vervolgens wordt de slede zodanig uitgericht dat het begin van het monster zich direct, loodrecht onder de krachtmeter bevindt. Door de opwaartse beweging van de testinstallatie, wordt de slede in beweging gezet en wordt het monster in een hoek van 90 graden van de ondergrond afgepeld
  • Geschikt voor alle SAUTER-krachtmeters tot 500 N (niet meegeleverd)
  • Maximum afvoerlengte: 200 mm
  • Totale afmetingen B×D×H 215 × 420 × 50 mm
  • Nettogewicht ca. 4,5 kg

INFO HUURKOOP

Financiering van de KERN huurkoop is makkelijk en comfortabel.

De huurkoop biedt de mogelijkheid een willekeurig product uit het assortiment te kopen tegen een maandelijkse betaling in termijnen. Gedurende de overeenkomst wordt de productwaarde gefinancierd. Met de betaling van de laatste huur gaat het eigendom van de artikelen uit de overeenkomst automatisch over van de overeenkomstgever op de overeenkomstnemer.

De duur van de huurkoopovereenkomst kan, naar eigen wens uiteenlopen van een een tot vijf jaar. In dit pakket vindt u naast de overdracht van artikelen ook de garantie voor de gehele overdrachtsperiode.

De KERN huurkoop biedt ten opzichte van de koop van het product als voordeel dat de primaire inzet van financiële middelen voor het grootste deel komt te vervallen. Dit geldt in het bijzonder bij de aanschaf van een groter aantal producten, bijvoorbeeld voor de nieuwe uitrusting van een laboratorium of een afdeling in een bedrijf of ziekenhuis. Daarnaast vormen de maandelijkse termijnen een directe kostenpost en het artikel hoeft niet door de koper te worden gekapitaliseerd.

ZOEKEN NAAR RESERVEONDERDELEN

Hier kunt u naar reserveonderdelen voor apparaten zoeken die al worden gebruikt. U zoekt idealiter op het serienummer dat op het typeplaatje onder [SN] is aangegeven.
U kunt ook op het artikelnummer zoeken dat eveneens op het typeplaatje onder [REF] wordt vermeld.
Let er hier aan de hand van de aangegeven geldigheidsbereiken op dat het gewenste reserveonderdeel compatibel is met uw toestel.


ALLE MODELLEN

Model
Meetbereik

[Max]
N
Prijs
TPE-N
500
€ 1.310,00
*