Krachtmeetklem SAUTER AE 2K Snel aanpasbare universele schroefklem voor trek- en compressietests voor het krachtbereik tot 2kN

Uw productspecialist bij KERN helpt u graag verder
Irmgard Russo
Irmgard Russo
Technische verkoop
SAUTER Meetapparaten
Tel.: +49 7433 9933-208
info.sauter@kern-sohn.com

BESCHRIJVING

 • Kwaliteitskrachtmeetklem voor krachtbereiken in het middensegment, zeer variabel dus snel aanpasbaar aan verschillende testobjecten
 • Massieve uitvoering voor hoge klemkrachten
 • Totale afmetingen: 70x55x32 mm
 • Flexibele spanwijdte van 0–15 mm (standaard) en van 15–30 mm (in combinatie met optioneel, breder middenstuk SAUTER AE 2K-A01)
 • Klemmen standaard met piramidegreep, B×H 32×30 mm
 • De modulaire opbouw zorgt voor snelle aanpassing, uitbreiding en reiniging van de klem
 • Dankzij het praktische kogelborgpensysteem kan de klem snel aan de eigen behoeften, testobjecten, testomgeving, bijv. testinstallatie of meettoestel enz. worden aangepast
 • Compatibel met alle SAUTER krachtmeters of testinstallatiesystemen
 • Voor trek- en druktests tot 2 kN
 • Overbelastingsbeveiliging: 150 % van [Max]
 • Omvang van de levering: 1 klem met middenstuk voor spanwijdtes van 0-15 mm, 1 adapter, 1 borgpen
 • Houd er bij de afzonderlijke bestelling van klemmen rekening mee dat voor sommige klemmen adapterstukken nodig zijn. Als u ons laat weten met welk toestel de klem moet worden gebruikt, zorgen wij voor de levering van de passende adapterstukken

ACCESSOIRES

INFO HUURKOOP

Financiering van de KERN huurkoop is makkelijk en comfortabel.

De huurkoop biedt de mogelijkheid een willekeurig product uit het assortiment te kopen tegen een maandelijkse betaling in termijnen. Gedurende de overeenkomst wordt de productwaarde gefinancierd. Met de betaling van de laatste huur gaat het eigendom van de artikelen uit de overeenkomst automatisch over van de overeenkomstgever op de overeenkomstnemer.

De duur van de huurkoopovereenkomst kan, naar eigen wens uiteenlopen van een een tot vijf jaar. In dit pakket vindt u naast de overdracht van artikelen ook de garantie voor de gehele overdrachtsperiode.

De KERN huurkoop biedt ten opzichte van de koop van het product als voordeel dat de primaire inzet van financiële middelen voor het grootste deel komt te vervallen. Dit geldt in het bijzonder bij de aanschaf van een groter aantal producten, bijvoorbeeld voor de nieuwe uitrusting van een laboratorium of een afdeling in een bedrijf of ziekenhuis. Daarnaast vormen de maandelijkse termijnen een directe kostenpost en het artikel hoeft niet door de koper te worden gekapitaliseerd.

ZOEKEN NAAR RESERVEONDERDELEN

Hier kunt u naar reserveonderdelen voor apparaten zoeken die al worden gebruikt. U zoekt idealiter op het serienummer dat op het typeplaatje onder [SN] is aangegeven.
U kunt ook op het artikelnummer zoeken dat eveneens op het typeplaatje onder [REF] wordt vermeld.
Let er hier aan de hand van de aangegeven geldigheidsbereiken op dat het gewenste reserveonderdeel compatibel is met uw toestel.

STANDAARD
Pakketverzending per koeriersdienst. Levertijd 1 dag

ALLE MODELLEN

* Alle prijzen zijn incl. de duitse wettelijke BTW (19 %) en excl. verzendkosten
Model
Maximale
belasting

kN
Span-
wijdte
[A]
mm
Span-
wijdte
[B]
mm
Leveringsomvang
Prijs
incl. BTW
List
prijs
excl. BTW
Huur
incl. BTW
AE 2K
2
0–15
15–30
1 stuk
€ 654,50
*
€ 550,00