Tafelweegschaal FCF Compacte tafelweegschaal met veelzijdige functies en een hoge nauwkeurigheid, geschikt voor industrie, gastronomie en keukens

BESCHRIJVING

  • Zeer snelle aflezing: stabiele weegwaarden binnen ca. 3 sec
  • Ideaal als
    • - compacte brief- en pakketweegschaal, met name in nauwe ruimtes
    • - Sorteerweegschaal, weegschaal voor levensmiddelenverpakkingen of eenvoudige controleweegschaal voor productie of verzending
    • - Controleweegschaal in gastronomie, kantines, schoolkeukens
  • Grote mobiliteit: dankzij batterijvoeding/accu (optioneel), compacte constructie en laag eigen gewicht geschikt voor gebruik op meerdere plaatsen (productie, magazijn, verzending, ...)
  • Beschermhoes bij de levering inbegrepen

ACCESSOIRES

INFO HUURKOOP

Financiering van de KERN huurkoop is makkelijk en comfortabel.

De huurkoop biedt de mogelijkheid een willekeurig product uit het assortiment te kopen tegen een maandelijkse betaling in termijnen. Gedurende de overeenkomst wordt de productwaarde gefinancierd. Met de betaling van de laatste huur gaat het eigendom van de artikelen uit de overeenkomst automatisch over van de overeenkomstgever op de overeenkomstnemer.

De duur van de huurkoopovereenkomst kan, naar eigen wens uiteenlopen van een een tot vijf jaar. In dit pakket vindt u naast de overdracht van artikelen ook de garantie voor de gehele overdrachtsperiode.

De KERN huurkoop biedt ten opzichte van de koop van het product als voordeel dat de primaire inzet van financiële middelen voor het grootste deel komt te vervallen. Dit geldt in het bijzonder bij de aanschaf van een groter aantal producten, bijvoorbeeld voor de nieuwe uitrusting van een laboratorium of een afdeling in een bedrijf of ziekenhuis. Daarnaast vormen de maandelijkse termijnen een directe kostenpost en het artikel hoeft niet door de koper te worden gekapitaliseerd.

ZOEKEN NAAR RESERVEONDERDELEN

Hier kunt u naar reserveonderdelen voor apparaten zoeken die al worden gebruikt. U zoekt idealiter op het serienummer dat op het typeplaatje onder [SN] is aangegeven.
U kunt ook op het artikelnummer zoeken dat eveneens op het typeplaatje onder [REF] wordt vermeld.
Let er hier aan de hand van de aangegeven geldigheidsbereiken op dat het gewenste reserveonderdeel compatibel is met uw toestel.


ALLE MODELLEN

* Alle prijzen zijn incl. de duitse wettelijke BTW (19 %) en excl. verzendkosten
Model
Weegbereik

[Max]
kg
Aflees-
baarheid
[d]
g
Repro-
duceer-
baarheid
g
Kleinste
deelgewicht
(Normal)
g/stuk
Weeg-
plateau

mm
Optie
DAkkS-
kalib.
certificaat
Prijs
FCF 3K-4
3
0,1
0,1
2
253×228
1
€ 210,00
*
FCF 30K-3
30
1
1
20
253×228
1
€ 210,00
*