TVL-XL Uitbreidingsset voor SAUTER TVL

BESCHRIJVING

  • Uitbreidingsset voor SAUTER TVL, vergroot de werkruimte met 250 mm, waardoor er ook grotere monsters gemeten kunnen worden. De afstand (spindelhoogte vanaf bodemplaat) blijft gelijk: 230 mm. 
  • Nettogewicht ca. 13500 g
Vorm
Afmetingen (B×D×H): 200mm x 300mm x 710mm
Afmetingen behuizing (B×D×H): 200mm x 300mm x 710mm
Materiaal van de behuizing: Metaal, gelakt
Maximale gegenereerde kracht: 500 N
Maximale lengte van het testobject: 45 cm
Maximale verplaatsingsweg: 23 cm
Meetrichting: horizontaal
Totale afmetingen (B×D×H): 200mm x 300mm x 710mm
Categorie
Categorie: Accessoires
Verpakking & verzending
Afmetingen verpakking (B×D×H): 320mm x 280mm x 170mm
Brutogewicht: 14 kg
Levertijd: 24 h
Nettogewicht: 13 kg

DOWNLOADS

INFO HUURKOOP

Financiering van de KERN huurkoop is makkelijk en comfortabel.

De huurkoop biedt de mogelijkheid een willekeurig product uit het assortiment te kopen tegen een maandelijkse betaling in termijnen. Gedurende de overeenkomst wordt de productwaarde gefinancierd. Met de betaling van de laatste huur gaat het eigendom van de artikelen uit de overeenkomst automatisch over van de overeenkomstgever op de overeenkomstnemer.

De duur van de huurkoopovereenkomst kan, naar eigen wens uiteenlopen van een een tot vijf jaar. In dit pakket vindt u naast de overdracht van artikelen ook de garantie voor de gehele overdrachtsperiode.

De KERN huurkoop biedt ten opzichte van de koop van het product als voordeel dat de primaire inzet van financiële middelen voor het grootste deel komt te vervallen. Dit geldt in het bijzonder bij de aanschaf van een groter aantal producten, bijvoorbeeld voor de nieuwe uitrusting van een laboratorium of een afdeling in een bedrijf of ziekenhuis. Daarnaast vormen de maandelijkse termijnen een directe kostenpost en het artikel hoeft niet door de koper te worden gekapitaliseerd.

ZOEKEN NAAR RESERVEONDERDELEN

Hier kunt u naar reserveonderdelen voor apparaten zoeken die al worden gebruikt. U zoekt idealiter op het serienummer dat op het typeplaatje onder [SN] is aangegeven.
U kunt ook op het artikelnummer zoeken dat eveneens op het typeplaatje onder [REF] wordt vermeld.
Let er hier aan de hand van de aangegeven geldigheidsbereiken op dat het gewenste reserveonderdeel compatibel is met uw toestel.