Venster minimaliseren
Geen artikel gekozen
08.12.2020 De nieuwe SAUTER catalogus MEASUREMENT & TEST SERVICE!

In onze nieuwe SAUTER catalogus MEASURING TECHNOLOGY & TEST SERVICE 2021 vindt u een grote selectie aan krachtmeetinstrumenten, schroefvormige spanklemmen, testopstellingen voor krachtmetingen, diverse meetcellen en nog veel meer ...


Lees meer

03.12.2020 De nieuwe KERN catalogus Weegschalen & testservice!

KERN catalogus Weegschalen & testservice 2021 - blader door de gloednieuwe KERN-catalogus en ontdek vele nieuwe producten en innovaties!


Lees meer

30.11.2020 Kopie De nieuwe KERN catalogus medische weegschalen!

KERN presenteert zijn medische producten voor 2021 - onmisbaar voor klinieken, artsenpraktijken, verpleeghuizen en dierenartsen. Bekijk nu de nieuwe medische catalogus!


Lees meer

30.11.2020 De nieuwe KERN Microscopen & Refractometers Catalogus!

KERN Microscopen & Refractometers Catalogus 2021 - ontdek het nieuws en de hoogtepunten zoals een professionele videomicroscoop, een hoogwaardige polarimeter en nog veel meer...


Lees meer

26.05.2020 Verbeterde stoelweegschaal KERN MCC

Verbeterde stoelweegschaal KERN MCC Weet je wat dat is? Je laadt je stoelweegschaal op bij het stopcontact. In geval van haast rolt u de stoelweegschaal weg zonder eerst de netadapter te verwijderen en in het ergste geval kan de stroomkabel breken. Dit hoeft niet te gebeuren! Het huidige model van de stoelweegschaal KERN MCC 250K100M is uitgerust met een technisch verbeterde netadapter. Een standaard geïntegreerde trekontlasting met scheidingsstekker beschermt de voedingscomponenten, bijv. als er per ongeluk aan de voedingskabel wordt getrokken. KERN - altijd één idee vooruit!


Lees meer

05.09.2017 Zoeken naar reserveonderdelen

Vanaf nu kunt u naar reserveonderdelen voor KERN-/SAUTER-toestellen zoeken


Lees meer

05.09.2017 KERN serviceportaal

In ons nieuwe serviceportaal kunt u in een handomdraai uw reparatie (service-retouren) aanmelden en een begeleidingsbrief downloaden.


Lees meer

05.07.2017 De intuïtieve manier van wegen - KERN easytouch touchscreen weegschalen

Eenvoudig en ongelooflijk snel te bedienen - dat zijn de nieuwe touchscreen weegschalen KERN GAT en KERN IFT.


Lees meer

Archief